Katt

 

 

Vi har kvalitetsfôr til din katt fra Royal Canin med avtale hos oss på hver 10.sekk gratis. Vi har bonuskortene oppbevart hos oss så våre kunder slipper å tenke på hvor kortet er til en hver tid.

Vi har også våtfôr når pus fortjener litt ekstra.

Vi har også fôr fra Royal Canin som er spesielt utviklet til rasekatter som f.eks Maine coon . Det vi ikke har inne i butikken kan vi selvfølgelig bestille inn til deg.

Her er en liten humoristisk lesning om katt :

                                                                    KATTENS HUSREGLER

Baderom

Følg alltid gjester til badet. Det er ikke nødvendig å gjøre noe, bare sitt og glo.

Dører

Lukkede dører tillates ikke i noe rom. For å få åpnet en dør, still deg på bakbeina og dask eller skrap med forbeina. Når døra så blir åpnet, er det ikke nødvendig å bruke den. Etter påning av utgangsdør, stiller du deg i døråpningen, halvt inne og halvt ute, og tenker på mye rart. Dette er spesielt viktig hvis det er veldig kaldt, regn, snø eller mye mygg.

Stoler og tepper

Hvis du må kaste opp, må du straks komme deg opp i en stol. Hvis du ikke greier det tidsnok, kan du bruke et orientalsk teppe. Finnes ikke orientalske tepper, duger vanlige langhårstepper helt fint. Mens du kaster opp på teppet, må du passe på å rygge like langt som en naken menneskefot.

 

 Forstyrring

 Hvis noen mennesker gjør noe, mens andre ikke gjør noe, skal du holde deg til dem som gjør noe. Dette kalles å “hjelpe til” eller “forstyrre”. Her er regelen for “forstyrring”; Når du følger med på matlaging skal du sitte rett bak kokkens venstre hæl, dermed er det større sjanse for å bli tråkket på, for så å bli tatt opp og trøstet. Når noen leser en bok må du komme deg tett under haka, mellom øynene og boka, hvis du da ikke kan legge deg på tvers over boka.

For annet papirarbeid; Legg deg på papirene på en mest mulig hensiktsmessig måte, slik at så mye som mulig av papirene blir skjult. Lat som om du sover, men fra tid til annen strekker du deg og klasker til blyanten eller pennen. For folk som betaler regnnger eller jobber med selvangivelsen eller julekortene må du ha målet klart: Å forstyrre! Først setter du deg på papiret det jobbes med. Etter å ha blitt jaget vekk, setter du deg ved siden av og ser trist ut. Når du har blitt fjernet for andre gang, dytter du penner, blyanter og viskelær ned fra bordet, en ting av gangen.

 

Når et menneske holder en avis opp foran seg må du hoppe opp på baksiden av avisen. Mennesker elsker å bli hoppet på. Når et menneske arbeider ved en PC, hopper du opp på pulten, spaserer over tastaturet og prøver å fange markøren på skjermen. Så legger du deg i fanget til mennesket, over begge armene.

 

 Om å gå

 Så ofte som mulig skal du sprette fram foran mennesker, så kjapt og nært som du kan. Spesielt viktig i mørket, i trapper når noen bærer på noe, og med en gang de står opp om morgenen.

 

 Sengetid

                                                Du skal alltid sove oppå menneskene slik at de ikke kan snu seg.

 

 Sandkasse

 Når du bruker sandkassa må du sparke ut så mye sand som mulig fra kassa. Menneskene elsker følelsen av kattesand mellom tærne.

 

 Gjemsel

 En gang i blandt skal du gjemme deg et sted menneskene ikke kan finne deg. Du skal ikke, under noen omstendighet, vise deg før etter tre eller fire timer. Dette gjør at menneskene får panikk (en positiv opplevelse) fordi de tror du har stukket av eller gått deg vill. Med en gang du kommer fram vil menneskene overøse deg med klapp og andre kjærtegn. Sannsynligvis vil du få noe godt også.

 

 En siste tanke

 Bruk alle muligheter til å komme innpå et menneske, helst i ansiktet. Snu deg og vis dem rumpa di. Menneskene synes det er kjempefint, så gjør det ofte.

 

copyright by Gry Pedersen

 

 

 

 

 

Comments are closed.